lunes, 23 de julio de 2012

Bases del Concurs El teu moment de relax

Organització:
El titular de la present promoció Balneari Termes Victòria, amb la finalitat de realitzar un concurs fotogràfic online entre els aficionats a la fotografia a traves de les xarxa social mòbil Instagram, sense valor contractual, en la que podran participar totes les persones físiques que compleixin les condiciones establertes en aquestes bases.
BASES DEL CONCURS:
      ·  En el concurs poden participar tots els usuaris de l’ aplicació mòbil Instagram dintre del territori espanyol, que realitzin fotografies fetes amb el telèfon mòbil i que inspirin la quotidianitat de lo que podria representar un moment de relax preferit per cada u. Nomes les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs podran ser seleccionades.
      ·   L’ inscripció en el concurs implica que el participant tingui una compte a Instagram i que respecti les condicions d’ aquesta xarxa http://instagram.com/legal/terms/.
      ·   Les fotos deuran ser etiquetades sota l’ etiqueta #termesvictoria i compartir-la a Instagram.
      ·  L’ organització es reserva el dret de denunciar i demanar l’ eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera els drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.
      ·  El concurs es vàlid per a totes aquelles fotografies realitzades i pujades entre el 23 de Juliol i el 15 d’ Agost de 2012 (ambos inclusius) a Instagram amb el tag #relax_termesvictoria.
      ·  No s’ acceptaran fotografies realitzades fora d’ aquestes dates, ni realitzades amb una càmera que no sigui un telèfon mòbil.
      ·  Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui dintre de les dates del concurs i sempre relacionat amb la mateixa temàtica. El fet de que la foto tingui molts “M’ agrada” o comentaris no implicarà més possibilitats de guanyar.
      ·  Els concursant cedeixen els seus drets d’ imatge de les fotografies para que el Balneari Termes Victòria pugui utilitzar-les per esposar-les i promocionar l’ exposició “El teu moment de Relax” en qualsevol dels Canals de comunicació i publicació que siguin necessaris.
Termes Victoria formarà un jurat en el qual seleccionarà i decidirà per el seu valor estètic i gràfic aquelles fotografies que hagin representat millor el lema del concurs i per tant passaran a la selecció final per decidir les fotografies premiades sempre depenent del criteri del jurat.
El concurs, que finalitzarà el 15 d’ Agost a les 00.00 hores de 2012, culminarà en l’ exposició d’ Instagram “El teu moment de Relax” que s’ inaugurarà l’1 de Setembre de 2012 a les 18.00 dins de la trobada INSTAWEEKEND que realitzarem en el nostre Balneari. (c/ Barcelona, 12 de Caldes de Montbui.) On s’ exposaran les fotografies guanyadores dels diferents reptes que hem anat realitzat acompanyat d’ unes 250 imatges seleccionades entre les quals estaran les 3 fotografies guanyadores.

Els premis son:

1r premi: Una nit amb allotjament en el Balneari Termes Victòria en regim de mitra pensió més piscina Termal, Dutxa de Raig i massatge relaxant de 30’.
2n premi: Un circuit d’ aigües o Circuit Nox Thermae.
3º premi: Un calendari Imantate
·  El premi no podrà ser canviat per el seu valor en metàl·lic
·   Les despeses d’ enviament correran a càrrec de l’ organització.
      ·   L’ Organització es posarà en contacte amb els guanyadors a traves de l’ Instagram, deixant un comentari amb les fotografies guanyadores, i/o per les vies que es considerin oportunes, per informar als guanyadors.
      ·  L’ organització donarà a conèixer els guanyadors en un termini de 7 dies naturals una vegada hagi acabat la campanya. En cas de impossibilitat manifesta per contactar amb els guanyadors en el termini de 7 dies, l’ organització quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i podrà elegir a un altre guanyador.
      ·  L’ acceptació del premi per els guanyadors suposa donar el seu consentiment a l’ organització per utilitzar-les amb fins publicitaris amb el nom i imatge en el material promocional relacionat amb la present campanya.
 La participació en la present promoció suposa l’ acceptació integra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuí l’ Organització.
PROTECCIÓ DE DADES DE CARACTER PERSONAL
      · Els participants acceptats, a partir de la participació en el concurs d’ Instagram, que els continguts i comentaris que vagin a ser publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d’ usuaris d’ Instagram i altres xarxes socials.
      ·  La participació en un concurs d’ aquesta naturalesa suposa l’ acceptació de les normes d’ Instagram.
      ·  No es necessari el registre previ de ninguna aplicació, nomes ser seguidor de @termesvictoria a l’ Instagram. Termes Victòria no recollirà ninguna dada d’inscripció, ja que la participació es publica. Això si, per l’ operativa de l’ entrega del premi és necessària la recollida de les dades personals del guanyador.
RESPONSABILITATS
      ·  L’ organització es reserva el dret d’ anular qualsevol participació o a qualsevol participant, si es tenen sospites d’ una manipulació incorrecte de les dades o del concursant.
      ·  L’ organització es reserva el dret d’ anular o excloure de la participació en el concurs i en general en la promoció de qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits en la present base i terminis de participació o contra eixí les normes o finalitat del concurs.
      ·  L’ organització no es responsabilitza de les possibles pèrdues de dades per problemes de correu electrònic i/o per el mal funcionament d’ Instagram o Internet.
      ·  A més l’ organització exclou qualsevol responsabilitat per danys o perjudicis de tota naturalesa que tot i les mesures de seguretat adoptades, poden ser causades per l’ utilització inadequada dels serveis i dels continguts per part dels usuaris, i en particular, encara que no de forma exclusiva, per danys o perjudicis de tota naturalesa que poden ser a partir de la suplantació de la personalitat de un tercer efectuat per un usuari en qualsevol classe de comunicació realitzada a traves del portal.
      · Igualment, l’ organització exclou tota responsabilitat per danys o perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ser a partir del us inadequat, manipulació o mutilació que els usuaris o tercers no autoritzats puguin realitzar respecte el contingut general de la present pàgina, així com la vulneració dels drets de propietat intel·lectual que puguin produir-se, per la falta de compliment de les exigències establertes en aquesta web

No hay comentarios:

Publicar un comentario